Naudinga informacija

Advokatų kontoros „Valiunas Ellex“ darbo teisės advokato Rimanto Stanevičiaus pranešimas „Naujasis Darbo kodeksas. Ar / kaip reikėtų ruoštis?“ (skaidrės).

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Darbo departamento direktorės Eglės Radišauskienės pranešimas „Naujasis Darbo kodeksas – nauji iššūkiai Lietuvos darbdaviams“ (skaidrės).

2016 m. spalio 26 d. LPMĮA Tarybos susirinkime skaitytas Donatos Kavoliūnienės pranešimas „2017 m. „Erasmus+“ profesinio mokymo įstaigoms. Tarptautinės veiklos plėtra“.

2017_erasmus_vet_2016-10-26

Konferencija „Profesinis mokymas: galimybė mokytis ir tobulėti kiekvienam“

Edukacinių knygų pristatymų medžiaga „Lyderių laikas 2“

2013-11- 20   „Žinių ekonomikos forumas“

Erasmus+ programos galimybes profesinio mokymo institucijoms
Erasmus plius programa

ECVET įgyvendinimo galimybės Lietuvoje
ECVET pranesimas

Rengiantis naujam ES struktūrinės paramos programavimo periodui ir planuojant 2014-2020 metų ES paramos veiksmų programos 1 prioritetą „Mokslinių tyrimų, eksperimentinės plėtros ir inovacijų skatinimas“ ir 9 prioritetą  „Visuomenės švietimas ir žmogiškųjų išteklių potencialo didinimas“, Švietimo ir mokslo ministerija kartu su Ūkio ministerija organizavo šių prioritetų viešąįį aptarimą.

1 ir 9 SMM prioritetai_prezentacija 2013 10 09

Konferencija „Leadership in Education“

Adresas:Geležinio Vilko g.16, LT-03163 Vilnius , Telefonas: (8 5) 261 8524 Faksas:(8 5) 261 8524 ,El.Paštas: lpmasociacija@gmail.com ,Įk. 191361972
Lietuvos profesinio mokymo įstaigų asociacija. 2012